Monday, 19 June 2017

kovinski nadstreški

Se spomniš dneva, ko je eden od vaših prijateljev omenil nekaj o prednostih nove kovinske strehe in kako velik je. V tistem trenutku, ko ste mislili, da je tvoj prijatelj moral biti clueless o predmetu kovinske kritine, ali pa bi imel nikoli niti pomisliti na takšno neumno izjavo! Konec koncev, kako lahko ena predstavljate dajanje kovinsko streho na hiši, ko je verjetno naredi glasne zvoke, ko dežuje ven. Ne samo, da bi ob kovinski na streho zagotovo vaša hiša videti kot neke vrste kmetijske skednju! 
To je absurdno! Torej, si preprosto zavreči svojega prijateljeve poglede strešne kot neizobraženi in neumno do dneva, ko je postal vernik sami. nadstreški za vhode
Oh človek, ki streha je tako lepo! In, Oh, počakajte malo, je, da je kovina?
Kmalu potem, ko je neumno kritine pogovor s prijateljem skoraj pozabili, da ste našli sami vožnji na vašem sub mestni cesti do prijateljeve hiše, ko je vaša pozornost nenadoma opozoriti na lepi hiši, ki stoji veličastno med drugim domov na tej ulici. V tistem trenutku, boste tudi ugotovili, da je bila nenavadno ostra išče streho, ki je sestavljen vašo pozornost in postavil hišo pogled tako privlačna, da si imel, da pobliže pogledati! Nenadoma, ste našli sebe vleče preko off na strani ceste, kljub temu, da ste bili že teče prepozno, da bi načrtovano dobili skupaj zabavo svojih prijateljev. Imeli ste eden tistih trenutkov, ko si preprosto moral ustaviti, in pogled na tega nenavadnega streho. hodil ste do hiše, da bi dobili boljši pogled na streho.
Stoji le nekaj 15 metrov stran od strehe lahko videli lepe linije oblikovanja cedre tresenja in igriv odbojnosti sonca. spoznal si streho ki ste ga iskali na, je bila za razliko od katere koli druge streho, ki ste jih videli, preden je imela lep videz CEDER tresenja skodle, vendar se ne more prav povedati, kaj je bilo narejeno iz. Ali pa bi ti? Ko gre skozi številne znane vrste strešnih materialov duševno, boste ugotovili, da bi bilo to lahko v strehi videti nič všeč, kar si si predstavljala, da bo izgledal.
To ni točno, kaj si imel v mislih!
Ti so bili zelo presenečeni, celo presenečen, da se naučijo, da lahko streha prekrita s kovino videti tako veličastno. Konec koncev, ste vedno na sliki kovinske strehe, kot sive barve in zarjaveli valovite jeklene strešne kritine nad kmetijskimi hlevih in starih industrijskih objektov. Slišali ste vse govorice o glasnih zvokov, ki jih proizvajajo, ko dežuje, in nevarnost strele, ki jih lahko pritegnili. Vendar pa ta stanovanjske kovinska streha videti nič takega slike, ki jo je programirana v tvoji glavi, v resnici pa je bilo skupno nasprotje tega. Imel je lepe linije, ki jih premišljeno oblikovanje kovin prodnatih ploščic, kovinsko kapo grebenu in kakovost detajla kovinsko utripa ustvarili.
Drugo odkritje, da ste naredili je bilo to, da ni bil v hiši sam, da je bilo čudovito, v resnici je bila hiša precej povprečno, vendar je bilo kovinsko streho, ki je hišo videti kot milijon dolarjev. nadstreški
Paradigm Shift
Morda si še niso vernik, vendar je bilo nekaj, kar se je premaknilo v svojem mnenju k kovinske kritine, stari skedenj kovinske strehe predsodek je izhlapevanje in nova radoveden zanimanje za kovinske strešne kritine se je rodil. Povedal si svoje prijatelje o kovinsko streho ste videli, in so bili precej presenečeni slišati o tem. Vsi, razen enega od njih, ni imel veliko za povedati o tem. Ampak, tvoj prijatelj, ki je poskusil, da vam povem o prednostih kovinske strehe prej, je dejal: "Poglej, kolega, si norčujem iz njega, in zdaj ste vsi navdušeni nad tem." Dejansko, vaši pogledi so se začenja spreminjati. Dejstvo je, da si zdaj postajajo tako radovedni kovinsko kritino, ki ste se odločili, da govoriti z izkušenega izvajalca, ki namesti kovinske strehe.

No comments:

Post a comment