Friday, 7 April 2017

tjene penge på aktier

At tjene penge på aktier sker ved prisforskellen til, når du køber og sælger f.eks Hvis du køber en aktie på £ 1 og prisen går op til £ 1.20, når du sælger, du har lavet en fortjeneste på 20%. Du laver også penge, hvis den virksomhed, du har en andel i gør overskud og erklærer et udbytte, som vil blive udbetalt til dig, aktionæren.tjene penge ved siden af dagpenge
Aktier er små andele i et selskab. Når du køber aktier du bliver en fælles-ejer af virksomheden sammen med alle de øvrige aktionærer. Investering i aktier vil normalt give dig et bedre afkast end nogen anden form for opsparing eller investering.
For at starte kun investere, hvad du har råd til. Tænk på det som en besparelse og investere på lang sigt. Opdel det beløb, du vil investere i 12 dele, f.eks hvis du har £ 12000 kløft i £ 1000 om måneden, på den måde vil du have vidtrækkende portefølje og du vil ikke have alle dine æg i én kurv. Må ikke investere i aktiemarkedet at blive rig i løbet af natten. En masse tålmodighed er nødvendig, og ved at sælge aktier efter en uge eller to for at købe dem, vil du være at betale en masse af provision til mæglere, der køber og sælger aktier på dine vegne. Når du vælger en mægler, shoppe rundt, fordi de vil opkræve forskellige provisionssatser men du er bedre til at gå til en bank eller troværdig mægler og betale lidt mere provision end at blive narret af skruppelløse mæglere, der tilbyder meget lav provision.
Før der træffes beslutning om hvilke dele at købe, gøre en indsats for at gøre lidt af forskning i den virksomhed, du investerer i. En virksomhed med en ordentlig rekord er altid bedre end en ny starter ud med potentiale, check for at se, hvordan aktiekursen har udført gennem de sidste par år, og hvor meget har virksomheden betalt i udbytte, som generelt er angivet og betalt kvartalsvis. Når du har købt dine aktier holde øje med dem, og på de overordnede markeder. Hvis markederne er nede over hele linjen, der er ikke meget at bekymre sig om, men hvis markederne er oppe og nogen af ​​dine aktier er faldende forsøge at finde ud af, hvorfor og vær ikke bange for at sælge, selv hvis du laver et tab. Ikke alle dine investeringer vil være rentable, Hvis du til gengæld gør en fortjeneste, husker du behøver at betale skat af dine gevinster. at tjene penge på internettet
Markederne er altid går op og ned, så gå ikke i panik. Husk tabet dine aktier kan være at vise er kun på papiret, indtil du sælger du ikke har mistet nogen penge, og når markedet retter sig, vil du opnå en fortjeneste. En god og pålidelig virksomhed med en rentabel historien vil på sigt tjene penge til dig, så længe din forskning dit køb, er der ingen grund til at bekymre sig om din investering.

No comments:

Post a Comment