Thursday 15 June 2017

kako uloziti novac i zaraditi

No cal dir que sense vapor no pot haver-hi un bany de vapor. Però, ¿com es crea el vapor? El que el genera, i el que es requereix per a la producció eficient de vapor? En aquest article examinarem generadors de vapor i tot el necessari per fer vapor. kako zaraditi novac kod kuće

generadors de vapor per a ús residencial són unitats elèctriques que poden anar pràcticament en qualsevol lloc. Ells no han d'estar a prop del bany de vapor, i es poden situar fins a 40 peus de distància. Els seus requisits bàsics són un subministrament d'aigua i una connexió elèctrica. Alguns models també requereixen un drenatge.
Vapor components del generador
La unitat de generador de vapor consisteix en un tanc per contenir aigua, una connexió per a aigua d'entrada, i una sortida per al vapor. Un element elèctric a la part inferior del dipòsit d'aigua escalfa l'aigua, i la mida i la potència elèctrica d'aquest element és un factor en la determinació de la quantitat de vapor de la unitat pot produir.
El dipòsit d'aigua ha de ser hermètic per tal de permetre que la pressió de vapor s'acumuli. La pressió de vapor és una força formidable que és prou fort com per locomotores elèctriques! Per tal de suportar la pressió de l'acumulació de vapor d'aigua, el tanc d'aigua ha de ser molt fort. d'acer soldat és el material més comú per a tancs d'aigua.
Com a mesura de seguretat, el tanc d'aigua ha de tenir una vàlvula d'alliberament de pressió en cas que la pressió de vapor és massa alta. La vàlvula de seguretat és una necessitat absoluta. L'explosió dels tancs pot causar una gran quantitat de danys i fins i tot la mort.
El subministrament d'aigua entrant pot ser calenta o fred. L'alimentació d'aigua calenta en el generador de vapor permet que el vapor s'acumuli més ràpidament, però molts generadors d'utilitzar una alimentació d'aigua freda i tot i així proporcionar vapor en una quantitat de temps raonable.
Per controlar la quantitat de l'aigua en el tanc, una sonda de nivell d'aigua està connectat a una vàlvula que converteix l'aigua en o fora automàticament. La vàlvula s'alimenta amb electricitat i utilitza un solenoide per controlar el flux d'aigua.
Abans que l'aigua passa a través de la vàlvula de solenoide, que primer passa a través d'una vàlvula de tancament principal. És una vàlvula mecànica simple i es pot utilitzar per tallar el subministrament d'aigua al generador de vapor quan es necessita manteniment.
A mesura que el vapor s'acumula, que passa a través del tub de connexió de sortida que està connectat a un bany de vapor. El vapor passa a través de les caps de vapor que són controlades per qualsevol d'un interruptor on / off o un temporitzador. L'interruptor on / off fa que el capçal de vapor per sobresortir de la paret del bany de vapor i deixa sortir el vapor. temporitzadors opcionals es poden utilitzar per limitar la quantitat de temps que es genera vapor i per apagar el generador de vapor de forma automàtica. zarada preko interneta
Tot i la relativa simplicitat del generador de vapor, és important tenir-lo instal·lat professionalment. Si la pressió de vapor s'acumula de forma inesperada i no pot ser alliberat a través d'una vàlvula d'escapament connectat correctament, una situació perillosa pot resultar. Un lampista amb llicència pot fer la feina correctament i garantir un bany de vapor segura.

No comments:

Post a Comment