Tuesday 27 June 2017

posao od kuce unos podataka

Nepotrebno je reći, nema para ne može imati parnu kupku. No, kako stvoriti pare? Ono stvara, a ono što je potrebno za učinkovitu proizvodnju pare? Ovaj članak će ispitati parnih kotlova i sve što je potrebno da bi pare.
generatori pare za kućnu upotrebu su električni uređaji koji mogu ići gotovo bilo gdje. Oni ne bi trebali biti u blizini pare i može se postaviti do 40 stopa daleko. Njegovi osnovni zahtjevi su pružanje struje i vode. Neki modeli zahtijevaju drenaža. posao od kuće unos podataka

Komponente generator pare
Parni kotao jedinica se sastoji od spremnika za držanje priključak za vodu za ulaz vode i izlaz pare. Električni element za dno spremnika za vodu zagrijava vodu, a veličina i snaga izlaznog ovog elementa je faktor u određivanju iznosa pare jedinica može proizvesti.
Spremnik za vodu treba zatvoriti kako bi se omogućilo tlak pare izgraditi. Tlak pare je težak sila koja je dovoljno jaka električne lokomotive! Kako bi se izdržati pritisak nakupljanja vodene pare, spremnik za vodu mora biti vrlo jaka. zavarenog čelika je najčešći materijal za spremnike vode.
Kao mjera sigurnosti, spremnik za vodu mora imati ventil za otpuštanje tlaka u slučaju tlak pare je previsoka. Sigurnosni ventil je apsolutno potrebno. Eksplozija spremnika može izazvati velike štete, pa čak i smrt.
Dolazni vodoopskrbe može biti vruće ili hladno. Hranjenje tople vode u generatoru pare dopušta pare da brže akumuliraju, ali mnogi generatori koriste opskrbu hladnom vodene pare i još uvijek pružaju razumnu količinu vremena.
Kako kontrolirati količinu vode u spremniku, senzor razine vode spojen na ventil koji pretvara vodu ili isključivanje automatski. Ventil se napaja električnom energijom i koristi solenoid za kontrolu protoka vode.
Prije nego što je voda prolazi kroz elektromagnetski ventil, koji prvi prolazi kroz glavni ventil. To je jednostavan mehanički ventil i može se koristiti za rezanje dovod vode do generatora pare kada je potrebno održavanje.
Kao para nakuplja, koja prolazi kroz cijev za spajanje je spojen na izlaz u parnoj kupelji. Para prolazi kroz parne glave sve kontrolira on / off prekidač ili timer. On / off prekidač za glavu pare u Excel zid pare i pustiti paru. izborni brojila može se koristiti za ograničavanje količine vremena koja stvara paru za automatsko isključivanje generatora pare. kako naći freelance posao

Unatoč relativnoj jednostavnosti generatora pare, važno je da to profesionalno instalirana • lat. Ako je tlak para nakuplja neočekivano i ne može biti pušten kroz sigurnosni ventil spojen ispravno, može biti opasna situacija. Licencirani vodoinstalater može obaviti posao kako treba i sigurno osigurati parnu kupku.

No comments:

Post a Comment